Tanácsok: +36 19 990-149
SZÁLLÍTÁS KIZÁRÓLAGOSAN JOGI SZEMÉLYEK RÉSZÉRE
>

 

A Giffits GmbH-ról

Több mint 19 éve foglalkozunk promóciós termékekkel es ezt örömmel végezzük. Otthonunk az Alstercity Hamburg. Onnan széles kilátásunk van az egész hanzavárosra. Ez a széles kilátás találó a Giffitshez, mert mi minig nyitott szemekkel járunk és mindenre izgalmas megoldást találunk. Figyelünk arra, hogy semmi se kerüljön el minket és kívánságait merészseggel váltjuk valóra

Werbeartikel - Alstercity 1 Werbemittel - Alstercity 2 Werbegeschenke - Alstercity 3 Werbeartikel - Alstercity 4
Filozófiánk

A Giffits név eredete „We create the gifts thats fits”. Ebben a jelmondatban már akkoriban megtaláltuk magunkat és ez még mai is érvényben van. A promóciós termékeket nem csak mint ajándékokat tekintjuk, hanem kommunikációs stratégiákként. Egy vállalat sem szeretne csupan ajándékozni, hanem minden reklámmozdulatból egy elfogadható «Return On Investment»et remél

Minden kliensünk különleges számunkra és egyikőjük sem ugyanolyan. Ezzel a filozófiával kerülünk közel egymáshoz és kidolgozzuk Önnek az optimális promóciós csomagot. A párbeszéd klienseinkkel rendkívül fontos, mert a reklámajándék csak akkor lehet optimális, ha előkészületi idő, gyors elérhetőség, büzsé és különleges kívánságok figyelembe vannak véve, egyidőben promóciós termék kedvezményes kell legyen. Lehet előnyben részesíti a klassikus promóciós Usb Stick-eket vagy példaként gyufákat. Akár gyermekágyaknál is van tanácsunk. Ha promóciós golyóstollak lesznek használva nagy eseményeken, vagy promóciós bögrék , mi állunk rendelkezésére.

Ügyfeleink alapelvei és kívánságai motiválnak minket a maximális siker elérésére. Ezt biztosítjuk magas tanácsadóképességünkkel és munkatársaink célorientáltságával. Csak így jut hozzá a legjobb promóciós termékhez.

A kulisszák mögött is figyelünk mindíg a dolgok ideális lefolyására. Sok éves beszállítói kapcsolataink Európában és Ázsiában szoros partnerkapcsolatokat építettek ki. A Személyes Kapcsolatot nagy betűkkel írjuk. Személyesen ismerjük beszállítóinkat és azok termelési telephelyeiket, csak igy tudunk gyorsan és rugalmasan az Ön kívánságaira reagálni.

Vállalatunk 1998-ban Hamburgban Thorsten Schmidt és Marcus Schulz okleveles kereskedők álltal lett létrehozva. A gyorsan növekvő expanzió és fejlődés vezette cégünket mai méretéhez. Mindaközben 30.000 vállalat tartozik Németországban klienseink közé, akik elismerik jelmondatunkat „We create the gifts thats fits”.

Megközelítés a Google Maps segítségével
Große Kartenansicht? Bitte Deutschlandkarte klicken. Nagy térkép? Kérjük, kattintson az Európa térképe.
Große Kartenansicht? Bitte Europakarte klicken. Nagy térkép? Kérjük, kattintson az Európa térképe.
Az Ön Giffits Hotline-service
+36 19 990-149
Mo - Fr. 8:00 - 18:00 Uhr
Schreiben Sie uns Ihre Wünsche per Mail szolgaltatas@giffits.hu
oder nutzen Sie unser Kapcsolati űrlapot
Vannak további kérdései? a FAQ-hoz